V.27



Det blir så ruskigt bra bilder med telefonen när man börjar skaka i handen som en annan 114-åring, att det är ett halvmörkt ljus gör det inte mycket bättre, men detta får duga. Kändes långt till spegeln plötsligt.

Magen då. Jag är nästan helt säker på att den lill♥ inte sover någonting, för det sparkas och rullas runt heeela tiden, känns det som =) Just nu ligger han/hon nog med huvudet ner och rumpan rakt upp, (eller tvärtom) för det har blivit två stora kullar i lodrät linje i mitten på magen. Haha, ser himla lustigt ut... pjuh, vad det spänner.
Lillan brukar komma och krama magen och ropa "hallååååå, hallååååå", så hon kanske förstår att det är någonting där inne =) Hon vill även gärna göra "munpruttar" på den och klappa på den, haha.

Vi var iväg och försökte ta lite julkort nu på förmiddagen, men det är lättare sagt än gjort när man har med små Lunor och hästar att göra, dom har en tendens att inte göra riktigt som man säger. När hästen är glad tittar lillan bort, när lillan skrattar står hästen med öronen bakåt... voj voj.
Nåja, kanske det blir något av det i alla fall, här kommer lite kort från dagen som INTE blir julkort:














Kommentarer
Postat av: hanna

vilken fin kula du fått! min är inte riktigt lika stor tror ja=) men ja tror oxå att denna ligger med huvudet ner.. då de typ alltid putar ut uppe på höger sida (rumpa?hoppas=P)o sparkar precis brevid typ.. =)

2011-12-11 @ 17:32:13
URL: http://hannasrosa.blogg.se/
Postat av: Sandra

Superfin mage! Härligt med julkortstagning :D

2011-12-11 @ 17:40:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0