Fixa, dona, städa, stöka

Hejudamej vad vi har hållit igång idag!
När vi klev upp "på riktigt" (lillan må bara en morgonmänniska av dess like som vaknar halv sex varje morgon, men hennes föräldrar vaknar inte till förrän kring 10) så började vi med att städa undan och dammsuga hela lägenheten. Soffan fick sej en genomgång den med, och lillan kom på hur man tog sej upp själv då den blev 2 decimeter lägre (minus soffdynor). Hon tyckte även att det var väldigt onödigt att vi skulle lägga tillbaka soffdynorna igen så att hon åter igen inte kom upp själv och protesterade väldigt högljutt och tyckte nog att vi var allmänt dumma i huvudet =)
Dammsugningen följdes av toa-städning och skurning. Vi fick även reda på att dom bruna fläckarna inte hörde hemma på den gråa golvmattan i köket. Vad konstigt det ser ut utan dom, jag hade nästan börjat vänja mej...
Lillan hjälpte med skurningen på sitt lilla vis.
Plask-Plask
Fyra maskiner tvätt hänger redan på tork, sängarna är renbäddade, köket städat, disken diskad,  lillan leksaker bortplockade minste 6 gånger... vad mer att göra?
Jo, gästrummet har gått några steg i rätt riktning också. Nu fattas bara någon fin lykta i klaschig färg (förmodligen från Indiska), ett överkast i lika klaschig färg (förmodligen också från Indiska), någon/ra tavlor och en gäst, såklart.
Vem känner sej manad?
FÖRE BILDER:


EFTER BILDER:


Hyllan som står där ska sättas upp på tvären i skall-höjd, ungefär...
Nu ska vi vist och handla säger Timmy the boss. Bäst jag lyder.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0