Taahcos, eller Piiiitza. Inget konstigt alls.

Oj, vad hurtiga vi är, jag och lillan. Idag har vi promenerat inte mindre än 90 minuter på opogad väg. Puh!
Isa the dog följde såklart med, och efterom jag inte orkade ta med våran kamera (tomt batteri) bjuder jag på en gammal bild. Den visar ungefär hur vi såg ut, jag bytte bara ut spark-pulkan mot vagnen idag. Som ni ser.
Vi hann bara stappla in på gården så mötte vi Timmy som just kommit från jobbet, och då var det bara att packa in lillan med tillbehör in i bilen och brassa in till stan igen då vi var bjudna på middag hos Emil och Sandra.
Bebisfronten där står stilla för ögonblicket, men vi väntar spänt på "vi-är-på-väg-till-förlossningen"-samtalet som bör komma vilken dag som helst nu =)
(Men det var nog allt bra tur att bebisen inte kom ikväll, annars hade vi ju måstat laga mat själva.)
Middagen bestod av Tacos vilket var himlarns, himlarns gött! Namnam. Lillan fick även prova sina nya raggningsmetoder på Elmer som bestod av att antingen klänga sej fast på honom och stappla efter honom när han försökte smita iväg, eller krypa i hyperfart efter honom när han hade smitit iväg. Stackars Elmer fick söka skydd mest hela tiden hos hans mamma, pappa eller någon annan som fanns i närheten. Med andra ord så gick dom inte riktigt hem där...
Annars har jag målat andra varvet på lillans små stolar med bord ikväll, och jag kan knappt vänta tills jag får ställa in dom i rummet hennes och se så det inte ser alltför tokigt ut! Vitt var lite tråkigt tyckte vi, så vi valde lite mer... hrm, roliga färger 8)
Här är lillans hand bara någon vecka gammal <3

Kommentarer
Postat av: Sandra

Hoho ja det var tur att bebis höll sig inne igår, det var en trevlig kväll :) Men nu är vi redo igen! haha hon var riktigt söt när hon limmade på Elmer ;)

2011-02-26 @ 12:27:26
Postat av: Sandra

Hoho ja det var tur att bebis höll sig inne igår, det var en trevlig kväll :) Men nu är vi redo igen! haha hon var riktigt söt när hon limmade på Elmer ;)

2011-02-26 @ 12:27:27
Postat av: Karin Fahlèn

Elmer måste lära sig i tid hur tjejer är :D Du förresten, jag skulle inte kunna få receptet på din chockladtårta du gjorde på ditt kalas? Ska bjuda familjen på examensfika och tänkte dne skulle passa perfa:D

2011-02-26 @ 17:59:20
URL: http://roligatider.blogg.se/
Postat av: Karin Fahlèn

det blir perfekt:)

2011-02-26 @ 19:18:54
URL: http://roligatider.blogg.se/
Postat av: Linn

Nu är det dags att sluta vara bakis Moa och komma igång och blogga igen... Jag orkar inte vänta flera daaagar mellan uppdateringarna. ;) Kram

2011-02-28 @ 22:18:34
URL: http://www.apathyontherise.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0