Inbunden eller pocket?

Jag kommer alldeles för snart att ha läst ut första boken i serien Sagan Om Drakens Återkomst, och kikar just nu runt lite vars dom finns att köpa.
Svaret är: Ingenstans, typ!
Dom första böckerna finns inte ute i bokhandeln så vitt jag vet (och hört), cdon har dom inte och jag blir hela tiden överbjuden på Tradera -mutter, morr och fräs-
Det enda stället jag hittar dom på är på Bokia. se. och det är där jag kommer till ett dilemma...
.
Boken jag fick av Emil och Sandra, första boken, är inbunden. Dom första 17 böckerna finns enbart att köpa som Pocket eller Kartonnage. På dom inbundna böckerna lyder följaden:
'"Titeln har utgått ur vårt sortiment, och är slutsåld hos grossist och förlag."
Det är inte förrän man kommer till bok 18 som dom finns att köpa inbundna igen, och då kostar dom 197:-/styck och kartonnage kostar dock bara dryga 120:-/styck. Det är i vanliga fall inget man gapar stort åt om det handlar om en bra bok, men detta handlar om 22(!!) bra böcker! Pocketböckerna för dryga 40:-/styck börjar kännas väldigt lockande, men det är ju allra helst inbundna jag skulle ställa på bokhyllan... Frågan är hur mycket jag är beredd att lägga ut på min bokserie?
Dessutom, om jag, mot alla odds (höhöö), skulle välja pocket måste jag även "byta" ut min första bok, samt present, till pocket istället för inbunden och det tar ju emot lite. Men man vill ju inte ha olika bokmodeller av samma serie. Eller hur?
.
Nååh, Svara då!
bilden hämtad HÄRifrån


Kommentarer
Postat av: Mli

Personligen är jag ett stort fan av kartonnage då jag hatar papperet runt böckerna. Pocket är ju billigt och bra men man vill ju inte ha dom i olika storlek om man redan har en inbunden:P

2011-01-07 @ 14:33:02
URL: http://crazyhappy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0