Schååle

Den senaste tiden har lillans rumpa invarderats av små röda prickar som, trots insmörjning avZinksalva, bara blev värre och värre. Dom röda prickarna förökade sej och utvecklade rådnad och eksemliknande utslag som dessutom verkade svida (!), usch usch.
Vi gissade på blöjeksem och fick det bekräftat när vi gjorde ett besök på BVC där vi även fick en salva som skulle hjälpa. Det gjorde den inte. Inte nämnvärt i alla fall.
Okej, den klarade utrotningen av eksemen, men rådnaden var kvar -Tills vi blev tipsade om Bepanthen på Apoteket!
Bilden hämtad HÄRifrån
.
Vilken Mirakelsmörja! På bara ett par smörjningar är lillan framskärt tillbaka till det normala, och den är även (även) bra att ha i stallet för småsår. Superb!
När jag ändå var på Apoteket, eller rättare sagt Kronans Droghandel, tänkte jag att jag skulle passa på att köpa Försvarets Hudsalva då min tagit slut. Men nej, det hette inte Försvarets hudsalva hos dom, det hette TASS SALVA (skyddar och mjukar upp tassar).
Dock försäkrade damen i kassan mej om att det var preciiiis samma sak som försvarets hudsalva. Så ja, jag smörjer mina läppar med TASS SALVA. Vad använder ni?
Som ni ser här ovan så är det behövligt.

Kommentarer
Postat av: Mona von Snabel

jaha, he lät inte dumt du :D haha, ja de klart ;) du få träna upp pollen lite ;D



nja, som dåligt här runt malå.. alla ha häst men antingen ha dem redan en skötare lr se vill dem int ha :P lr se äre avelsstall å där hadd int ja tänkt va xP

2011-01-28 @ 21:19:00
URL: http://gammquinn.blogg.se/
Postat av: bitterfittan

haha tass-salva alltså..



det borde man kanske testa?

2011-01-30 @ 01:34:57
URL: http://frokenbitterfitta.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0