Blixt och dunder

Himmel och pannkaka, vad himlen tvär-mörkade där ett tag! Det mullrade på riktigt duktigt också, fast jag tror att det "värsta" slapp vi undan. Tur, jag ogillar starkt åska. I alla fall när man sitter själv, och jag tror inte lillan skulle varit något vidare stöd där hon ligger och sover i spjälis. Men man kan never så noga know.
·
Våran soffa ser för övrigt väldigt kal och naken ut där den står utan vare sej soffdynor, kuddar eller överdrag till dom två förstnämnda, men förhoppningsvis har vi (till utseende iaf) en sprillans ny soffa när allt har torkat. Jag har med andra ord Tvättdag idag, och självklart, SJÄLVKLART, skulle jag bromt hänga tvätten att torka ute idag. "Det luktar så mycket godare dåå", resonerade jag med mej själv medan jag klämde fast klädnyporna. Ungefär 2 timmar senare var jag tvungen att kuta ut och dra ner allting mot källaren och torkrummet igen. Så typiskt!
·
Mitt i allt regn kom glassbilen förbi, och jag kände mej sådär fullkomligt normal när jag stod och kisade efter vilka glassar man kunde tänkas bliva sugen på när solen kommer tillbaka, och efter jag blivit sådär lagom genomblöt så promenerade jag in med en låda Smack och en låda Rullo under armen.
Njum Njum!

Kommentarer
Postat av: joanna-ATT LEVA MED ASPERGERS SYNDROM!

Tänkte bara tipsa

att på min blogg finns en dagens blogg tävling där du har chansen att bli länkad inför mina 200-600 unika läsare dagen så passa på att gå in och anmäla dig (kolla på vänster sida av bloggen) Annars kanske du vill göra ett bloglovinbyte?:)

2011-07-01 @ 21:41:52
URL: http://domkallarmighannes.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0