Malaga

Nu befinner vi oss altså i stor-Malå, och lillan vaknade tjugo över sex i morse istället som igår då hon hade morgon strax efter fem = SOVMORGON!!

Igår svängde vi ju som sagt om lillans farmor och farfar on a secret mission och var självklart tvugna att hälsa på deras grannar som har några veckors gamla kattungar hemma, naaaaw. Lillan var jätte duktig och klappade dom med omsorg både medhårs och mothårs =)








Jag fick dock ingen bra bild på "favoriten" då dom inte ville vara stilla någon längre sekund, och bara att få med alla på en bild blev... intressant, men det gick. Inte så bra, men det gick.

Lillan och mormor fikar nu och sedan ska vi ut och testa deras nya studsmatta som dom införskaffat, plus att det ska göras sista touchen innan dopet också som är klockan två. Alltifrån att faktiskt klä oss till att garnera tårtor, men det hinns nog med det med.

Kommentarer
Postat av: Mona

GU va fina kattungar!! :D vem ärnä som ha dom? :D

2011-07-30 @ 08:39:23
URL: http://turossi.blogg.se/
Postat av: Linn

Oj, förlåt att jag aldrig svarade på frågan om outfits! Jag skyller på senilitet och allmän förvirring. :p Jag hoppas att du har hittat något vettigt att ha på dig. Annars är du förstås välkommen att sista minuten-botanisera i min garderob. Kram

2011-07-30 @ 11:17:38
URL: http://www.apathyontherise.blogspot.com
Postat av: Louise

Kul att du är med i tävlingen om en splitter ny cykel. Idag avslutas den, så håll tummarna på att du blir den lyckliga vinnaren! :) :)

2011-07-31 @ 01:30:12
URL: http://louiseoden.blogg.se/
Postat av: Jenny

Jag undrar ju då lite försynt hur i HELA FRIDEN du kunde åka hem utan att ta med dig en av de där sköldpaddsfärgade alldeles underbart söta kattungarna??!!!!!!

Sådana här tillfällen är ypperliga till att använda ursäkten "Men den är ju till lillan" om Timmy skulle ifrågastätta ditt beslut...:)

2011-07-31 @ 20:09:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0