Våran dag i bilder. Och några ord.

Det börjas och avslutas med lillans klockrenaste min ever! Såhär ser hon altså ut när man ber henne om en puss. Hon sätter sina dracula-tänder mot underläppen, drar in luft och smackar därefter. Fullkomligt bedårande är hon och man måste nästan bita sej i tungan för att inte skratta. Haha.
Hon har sprungit nakenfis nästan hela dagen och har hunnit med att markera revir både här och där, men vad gör det? Det syns på hela henne att hon tycker det är superskönt och hon protesterade högt då hon fick på blöjan för sin sovstund mitt på dagen. En väldigt behövlig sovstund med tanke på att hon somnade MEDANS hon åt. Sånt händer inte varje dag.
Annars så har jag fått mej årets första dopp i dag. Det var riktigt behagligt i vattnet faktiskt. (Vi behöver inte nämna att det var i lillans 2 decimeters pol, inte heller att hon har kissat i den 2 gånger...)
Jag och Timmy har även lirat volleyboll med en fotboll (Aj i mina fingrar) och lillan har blivit skjutsad i dockvagnen av grannens supercoola lilla pajk.
Det blir tydligen sushi till middag idag. Emil, Sandra och lilla Elis kommer när som helst och dom skulle vist snappa upp det på vägen. Bortskämda är vad vi är! och jag gillart

Kommentarer
Postat av: F a n n y ♥

Var med om du vill på...

Veckans länkning på min blogg :D

Klicka nedan för att komma direkt till tävlingen ;)



http://justfanny.blogg.se/2011/june/nu-kor-vie.html#comment



Kramiz ♥



2011-06-11 @ 22:19:04
URL: http://justfanny.blogg.se/
Postat av: Linn

Haha! Sjukt söt!

2011-06-12 @ 00:01:11
URL: http://www.apathyontherise.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0