Onsdag, då.

Näe, nu försvann dagen för mej igen. Gårdagen altså. Efter middagen åkte vi i omgångar till Kim, Anneli och lilla Wilma som äntligen fått komma hem och sedan blev det färgning av hår! Lillans storkusiner (våran lilla och Noel) lider av snorsjukan så dom fick snällt stanna hemma, men förhoppningsvis hinner dom tillfriskna innan vi åker hem igen så lillan får hälsa på och möblera om deras hem lite =)

I lördags åkte vi i alla fall dom 8 milen till Lse för att få våran första titt på underverket och snusa lite bebishår. Hon var såå fin, och liten. Lillan har nog aldrig varit så liten, tror jag bestämt =) Jag som i vanliga fall har stora svårigheter att se någon som helst likhet mellan nyföddingar och föräldrar såg en stor likhet i både hennes mamma och hennes pappa. Men konstigt vore väl annars. Kanske.

Stolta föräldrar♥





Vill man inte bara bita av henne den lilla snoken?


Jag vet inte riktigt vad jag gjort resterande dagar, men det har tydligen inte funnits någon tid över till någon dator i alla fall. Timmy the klantskalle tog med sej vagnen hem till Flurkis, men här syns inga sura miner då jag oich mor min snabbt  hämtade Mayas gamla sittvagn från förrådet och det går ju lika så bra. Lila är den också. Och ganska tung.  Men den rullar ju.
Igår tränade jag och lillan på våra modellskills framför Johanna med kameran. Lillan tjoar på som vanligt och posar vant framför kameran medans hennes mamma för det mesta alltid lyckas få med någon konstig grimars. Vissa är väl mera fotogeniska än andra, antar jag, och jag kan med all säkerhet säga att jag ligger bra nog högt på den icke-fotogeniska sidan.













Som vanligt så är detta inte alla bilder då Johannas kamera har förvana att ta vääääldigt många bilder vid samma tillfälle, men vi klagar icket! Vi vill ha så många bilder som möjligt på våran lilla ängel. Även kallad finaste tjejen i världen!♥


Lillan sover för tillfället som en stock, men när hon vakkner ska vi bege oss till farmor och farfar (mina) och ge den en omgång med saxen, och sedan ska jag förhoppningsvis också bli lite korthårigare och dessutom lite ljushårigare. Det projektet påbörjades igår och ska fortsättas idag när Ida känner sej redo. Ibland behöver hon lite övertalning =)

Hej och hå!

Kommentarer
Postat av: Karin Fahlèn

Grattis till att ha blivit moster:) Superfina bilder på Luna!!:)

2011-03-30 @ 13:18:31
URL: http://roligatider.blogg.se/
Postat av: OLIVIA WESTERN

Grattis.. :)



SV: Haha, ja, visst är han läcker! :)

2011-03-30 @ 13:44:40
URL: http://oliviawestern.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0