Måndag-Onsdag del 4

Tillbaka till Måndagskvällen.
Trots 0 graderna som ven ute så lyckades lillan dra på sej världens dunderhonung förkylning. Snoret rann och hostan som kom lagom till läggdags hotade att gräva sej ur halsen på henne. Stackarn.
Bacillen som hon lyckats charma till sej klarmar sej fortfarande envist fast, men det verkar som den börjar tappa fotfästen då hon inte alls snorat lika mycket idag (nästan inget alls), och hostar gjorde hon bara fyra gånger för mycket inatt.
Med andra ord har vi suttit inomhus och trånat efter solen hela veckan, och vi kommer att fortsätta göra det tills sista snorloskan är utsugen! (go otri-baby)
Och det var i princip allt vi har gjort i veckan. Varit inne och sugit snor. Och lekt.
Det roligaste som finns är när vi bygger kojor av småbord och filtar som hon (okej, vi) kan krypa under, mellan och genom =) Lilla Eiya har också varit med i krypleken, och lillan pinnar på allt hon kan för att komma ifatt. Dock så är inte Eiya så dum som hon ser ut, för hon ligger alltid, alltid ett steg före! Men bara ett. Om hon skulle sakta ner bara lite grann skulle hon ha en Luna hängandes i svansen. Och det vet hon.
Också hux-flux så var vi äntligen ifatt. Tänka sej att det bara låg lite snor mellan i måndags och igår. Helt sjukt hur mycket snor det kan finnas i en 10-månaders. Det blev mycket tal om snor nu. Snor snor snor snor!
Inte världens vackraste ord.
Nu ska jag motionera min Hunter lite.
¨
To be continues...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0