VARNING för långt inlägg med bildbomb

Katterna kom störtande mot oss direkt vi öppnade ytterdörren idag. Till och med Maoui, som i vanliga fall brukar vara lite blyg mot lillan, kom och stök sej mot oss och jamade som besatt. Eiya lät mera som ett jetplan, men i det stora hela verkade det som att dom verkligen tyckte det var på tiden att vi kom hem. Inte kan vi hålla på och spendera en natt borta bara sådär!
Jag var tvungen att gå och kolla om det var slut mat, men i skålarna fanns både vatten, hårdmat och burkmat så det verkade faktikst som dom saknat oss =)
·
Vi var alltså på lilla Vanessas dop igår och efteråt var det så mycket tårta kvar att vi bestämde oss för att stanna en natt extra. Höhö. Tårta funkar finfint till båda frukost, lunch och middag. Dock bytte vi ut middagen igår till pizza, men det slank också ner.
Vi började i alla fall lördagen med att jag "paxade" att köra. Då kunde jag passa på att prata ikapp med Vanessa (stor vanessa) som skulle åka med oss till dopet och som varit söderut (Götet) alldeles för länge medan Timmy och lillan satt i baksätet. Det var bara det att vi malde på lite väl mycket och lite väl ivrigt, för hux-flux så befann vi oss i Skellefteå... Konstigt, tänkte vi. Skulle inte vi ta av vänster efter Bureå??
Jo, det skulle vi. Klockan var då altså då fem i ett, och dopet skulle börja klockan ett. Jag kände hur det plötsligt blev väldigt varmt i bilen och gissade att det var paniken som kom gående. Fan också!! Vi skulle garanterat komma klampande lagom till prestens "Simbaaa" (prästen håller upp barnet). Så typiskt!
¦
Eftersom vi nu skulle komme från ett annat håll ringde Timmy efter vägbeskrivning, och det var en väldigt lugn och sansad Krister som svarade och berättade hur vi skulle köra. Kyrkan skulle komma efter vägen så det var bara att hålla rakt fram.
Efter ett onödigt stopp i fel kyrka (varför i hela friden finns det två??) så var vi äntligen framme och såg lite lättat att det kom fler samtidigt som oss. Puh! Vi skulle inte komma sent ensamma =)
När vi kom in (nu i rätt kyrka) möttes vi av ett par ko-lugna föräldrar som väntade på att klockan skulle slå två så att dopet kunde börja. Klockan två, inte ett! Där hade vi alltbra nog tur.
Ovan: Timmy och lillan väntar på att det ska bli dopdags.

Ovan: Mli med, för tillfället, odöpta lilla Vanessa
Ovan: Duschen
Ovan: Simbaaa

Ovan: Såhär glad blir det när det naklas sång... aahhhh ahh ahhhhh!

Ovan: Dessa nymodernigheter.... töck töck

Ovan: Familjen Eklund och Mli =)

Ovan: "Njaa... det var väl sådär", är Vanessas kommentar efter dopet.

Ovan: Luna flörtar med lilla vanessas stolta gudfar David=)

Ovan och nedan: Lillan hittade en lekkompis medans paketöppningen pågick.
Ovan: Det gick väl sådär =)

Ovan: Men tårtan var goood!

Fortsättning följer efter middagstid...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0