Idag, idag är det min tur!

Tänk vilken underbar känsla det skulle vara att köpa den där trisslotten och vinna dom där 100.000 kronor i månaden i typ 25 år! Vad skulle man göra? Att kunna spara och köpa ett hus utan avbetalning vore ju inte fy skam... inte heller en utlandssemseter eller varför inte en pålle-häst eller ny bil? Ja, om man faktikst KÖPER lotter ökar ju chanserna något...
Inatt drömde jag att jag vann massor, massor av pengar, och jag har inte riktigt kunnat slå den tanken ut huvudet idag. Hela kroppen har liksom sagt "Kom igen, köp en lott!. Du kommer att vinna!" hela dagen, (är det det som kallas magkänsla) och tillslut kunde jag bara inte stå emot längre!!!

Vann jag något? Näe, inte ens ynka 25 kronor. Men om jag skulle vunnit något skulle det ha blivit vinster gånger 10. Jag vann altså sammalagt 0 kronor gången 10. Så typiskt!

Bilden lånad HÄRifrån




Kommentarer
Postat av: Naaaan

Hej jag är med i en fototävling där jag kan vinna ett filter! Det vore jätte snällt av dig ifall du hade lust att rösta min mitt självporträtt som är nr 4!http://oliviasfoton.webblogg.se/2011/november/utkast-nov-5-2011.html#commentOm du inte gillar denna sorts kommentarer ber jag om ursäkt!Tack på förhand! :)

Hej jag är med i en fototävling där jag kan vinna ett filter! Det vore jätte snällt av dig ifall du hade lust att rösta min mitt självporträtt som är nr 4!

http://oliviasfoton.webblogg.se/2011/november/utkast-nov-5-2011.html#comment

Om du inte gillar denna sorts kommentarer ber jag om ursäkt!

Tack på förhand! :)

2011-11-11 @ 16:45:32
URL: http://naaaan.blogg.se/
Postat av: Sofie

sv: hihi okej :D Alltid bra att ha en låt för varje humör! (: Vad ska du göra ikväll? Kram

2011-11-11 @ 17:27:52
URL: http://shaakeit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0