Fredagsmys ♥

Veckans bästa dag är här, nämligen fredag! Hela helgen ligger nästan oplanerad framför oss (förutom lillans första badhus-besök imorgon) och jag lider med dom stackars satarna som måste jobba helg. Borde vara förbjudet.
Det borde även vara förbjudet med övertid. Och lön under 350:-/timmen. Skulle vara najs det.

I alla fall så vankas det självfallet IDOL ikväll och jag tänker inta ett väldigt horisonellt läge med godisskålen alldeles för nära. Gött. Ostkrokar också om jag inte såg fel.
Jag var och shoppade baddräkt till lillan idag, och det är MYCKET svårare än man kan tro! Jag var runt på inte mindre än 4 olika affärer där dom kunde tänkas finnas, och antingen var dom alldeles för små, alldeles för stora, alldeles för rosa eller alldeles för "frölliga".
Vad inni helskotta! Ska det vara så svårt att designa en normal baddräkt åt en 1,5-åring? Tillslut hittade jag i alla fall en som föll mej i smaken (ja, än kan jag ju bestämma vad hon ska ha på sej ?) och dessutom hittade jag såna "armpuffar" med Pippi Långstrum på. Det blir bra det, hon är ju inte så förtjust i dom där flytringarna med sittplats i, och en vanlig tror jag inte gör någon större nytta ännu.





Hurtig har varit mitt förnamn idag.
Förutom jobb och baddräkt-shopping har jag även hunnit med att hjälpa grannen att skruva isär en gigantisk tv-bänk och dessutom möblerat om och städat lillans rum. Det blev såå mycket bättre med mycket mera lekyta och på att inte tala om renare! Tänk vad lite städning kan göra =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0