Ett skopar rikare

Buääh, äntligen hemma! Känner nu att stan idag kanske inte var bästa idén jag haft, men som tur var fick jag med mej alvedon hem också. Dom ska användas väl ikväll.

Både jag och Timmy blev i alla fall ett skopar var rikare idag, och några hundringar fattigare på kontot -men det va´re la värt! Jag har gått omkring i träskor nästan en vecka nu då det varit mina "ordentligaste" skor, så det kanske var på tiden?
Det var meningen att lillan också skulle få sej ett par vinterskor då man får det billigaste paret gratis om man köper tre på Skopunkten, men tack vare hennes evinnerliga tjat om att åka i rulltrappan upp och ner (jag lovar, vi åkte säkert 50 gånger...) så blev hon helt enkelt bortglömd. Inte bortglömt BORTGLÖMD, det är omöjligt =) men hennes skor blev bortglömda.





I love them!
Helt underbart sköna att gå i, och tack vare den lilla klacken blir jag även någon stackars centimeter längre i dom  =) Jag hittade egentligen ett par supersnygga kängor från VAGABOND, men 699:- kändes ganska långt bort för att par skor... men dom finns på affären brevid pysselaffären om någon känner för att köpa dom till mej. Jag har stl 36 =)

Kommentarer
Postat av: Anneli

Åh vilka fina.. :) Jag vill också ha! :)

2011-09-16 @ 22:03:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0