Brrrrr!


Trots en kok-varm dusch är mina fortfarande iskalla efter kvällens utevistelse. När lillan lagt sej för kvällen tog jag med mej Isa, grannjycken, på en springtur. Det småduggade när vi for, och lagom tills vi var halvvägs började det spöregna. Blöt är bara förnamnet, och efter bara en liten stund hade mina fötter en egen liten VIP bassäng i skorna. Plask plask. 

Sedan jag kom hem har jag först vattnat blommorna och sedan hjälpt grannan med att bygga upp en hage. Yes, ni läste rätt!! Denna lilla schnygging har flyttat in på gården ikväll:
(hans kompis kommer snart och joinar honom=))




Men kolla så duktiga vi varit!


(Det är sick-sackigt eftersom det var en massa typ stubbar o skit)



Sååååhäääääääär (visar med händerna) kul är det at det ÄNTLIGEN flyttat in hästar på gården! Det kändes lite farligt där ett tag när det stod div staket och vinterdäck där, men nu kommer det altså stå hästar i boxarna istället =) Dessutom en häst som lillan får låna lite om hon vill. Perfa! 

På tal om lillan så började hon dagis idag, och hon blev helt överlycklig då jag berättade att hon skulle dit och har vist varit sprudlande glad hela dagen. Så skönt!! Vad är man orolig för? Jag och lillprins passade på att egentida på riktigt medans hon levde rövare någon annan stans ♥




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0