Hej då. Ses imorrn.

Idag hade lillprins tid för sina 3-månaders-sprutor, och till skillnad från när lillan fick dom (Timmy var med, jag gick ut och väntade utanför) så for jag med honom själv och hade altså ingen att överlämna det elaka jobbet åt. Huvva, det var inge kul alls att se honom få så ont, han har ju ingen aning om varför, men som tur var gick det över ganska fort. Och då var det dax för nästa spruta. Men man får tänka att det är för hans egna bästa...

Det var frökenbrist på dagis idag så lillan följde med till BVC, och passande nog hade Öppna föris öppet hela dagen idag för alla åldrar så med andra ord har vi hängt där idag. När vi var på väg ut med vagnen för lunch-luren gick hon runt och kramade om alla barnen och sa "Hej då. Ses imorrn" innan vi gick. Statyen utanför fick sej också ett gäng pussar och kramar innan hon sa samma sak till honom, "Hej då. Ses imorrn". Vars får hon allt ifrån =)






Vi åkte förbi Media Markt på vägen hem och införskaffade en sån liten TV-skärm att sätta på nackstödet, det kommer nog vara värt varenda krona till dom längre bilturerna! Ja dom korta också.
Lilla fröken fick även välja sej ett par hörlurar, och tänka sej att mellan alla olika färger, mönster och figurer det fanns så promenerar hon ut med ett par ROSA HELLO KITTY hörlurar... hurgatta! =) (jag föreslog ett par jätte fina brun-rutiga men fick ett ordentligt avslag)
Gode nöjd tjej nedan:



Nåja, så länge hon är nöjd...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0