Måndag = Måndagsträning

Måndag och måndagsträning i vanlig ordning. Idag tränades det kontakt, gå fint i koppel, hundmöten, passivitet och inkallning och Flippflopp var verkligen fokuserad på mej i alla fall 80% av tiden trots all störning, men han är ju inte ens 4 månader. Lillskiten. Jag är i alla fall jätte nöjd med honom ♥

Han blir alltid jättetaggad och lite okontaktbar i början när vi kommer till träningarna eller där det finns mycket hundar, så jag brukar helt enkelt bara gå runt och "mingla" tills han lugnat ner sej och söker kontakt själv. Vi går åt ett håll, och om han drar i kopplet byter vi riktning till motsatt håll. Det dröjer inte alls länge innan han börjar söka kontakt med mej istället och då kör jag lite "tempoväxlingar" för att verkligen få med honom, det tycker han är SKITSKOJJ och ser det mest som en rolig lek =) Det är bra, träning är kuul!

"Se men inte röra". med retstickan Eiya. 


Jag blev förresten tillfrågad om jag var intresserad av att hålla någon av Måndagsträningarna framöver, vilket jag blev väldigt skeptisk till med tanke på att jag börjar stamma bara av tanken på att stå och prata inför folk och "ta plats". Hovvaligen!
Skeptiskheten blev aningen mildare när dom berättade att alla "ledare" får en gratis träningshelg och att det bara rör sej om drygt 6 måndagar/år... hm, detta måste övervägas nogrannt... =)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0