Smördegsinbakad guinnessgryta



Idag stog det Smördegsinbakad Guinnessgryta på matsedeln, och tro´t eller ej, det gick ned!
Smakade lite sådär halvvilt och var supergott, och med tanke på tiden det tog att förberede så var det ju en himla tur det =)
Eller ja, egentligen var det ju inte så jätte jobbigt, grytan skulle koka i 1,5 h och det gjorde den igår kväll medans jag kollade på BECK. Inte värts jobbigt. 



Ikväll har jag och Flip tränat på gå fint i koppel, ligg, inkallning och fot. Vi höll till utonhus och det gick himlarns bra tills en retsticka till Eiya kom och lade sej just precis så att han inte kom åt henne i kopplet. Heeela tiden!!

Det spelade ingen roll om eller hur mycket vi flyttade på oss, hon var oss hack i häl och satte sej helt obrydd just utanför räckhåll för Flippen. Han brukar inte bry sej om henne särskilt mycket, men nu blev hon alltför påträngadne och för stor störning (vilket var förståeligt) att jag beslutade att gå en sväng runt gården istället. Eiya följde såklart med oss, men nu höll hon sej faktikst några meter bakom så Flippen kunde koncentrera sej på sin uppgift istället, att  gå fint i koppel ;)

Fina lilla kisse, vilken retsticka du är!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0