Måndagsträning

Så, idag var det måndagsträning igen och vi begav oss i vanlig ordning strax över 6 för att hinna gå en sväng innan träningen börjar. När vi är nästan framme så blir vi stående i en bilkö och bortpekade från korsningen där vi skulle ha svängt in för att komma till parkeringen vi brukar hålla till på av nån pajas i reflexväst. Det är bilar överallt och alla parkeringar är fulla, och orsaken är en jävla hoceymatch! Gaaaah, tänkte att träningen förmodligen är inställd pga av den (Grrrrrrrrr!!!) och åker mot träningen på Mariehem istället. 
 
Vi kommer drygt 10 minuter sen, Flip blir lite överväldigad av alla hundar i början men sköter sej sedan ganska så snyggt. Vi skippar gruppträningen och tränar istället lite vid sidan av på ingångar, platsliggning, sitt/stanna kvar (trots "drag" i koppel) och kontakt såklart, det blev lagom mycket störning med alla hundar som virvlade omkring oss =) 
 
När vi kom hem fick Timmy snabbfilma oss lite när han går sick-sack mellan mina ben och "åttan". Det var ett tag sedan vi gjorde något av det men det gick hyffsat ändå tycker jag. Tänk er lite mera snabbhet och precision när momenten är helt klara =)


 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0