GLAD PÅSK!!

 
 
 
 
Vilket väder idag, wonderbart! Och bättre ska det bli imorgon, tydligen. Hoppas att det stämmer, för som det ser ut nu så kommer det att bli Lunas premiär på slalomskidor -whoppaah- =) Hon låter väldigt sugen, men vi får väl se hur det låter när hon väl står där. Hörde mej lite för idag, och tydligen får man låna skidutrustningen gratis i en halvtimma för att se om det går an så man inte betalar för en halv dag i onödan.

Jag håller tummarna för att hon ska tycka det är svinkul, och pappa Timmy i Flurkis krävde redovisning via telefon efteråt =) Timmy den stackaren jobbar i morgon så han stannade hemma och får egenhelg i helgen. Eller inte riktigt för jag lämnade Flip hos honom och jag har gett instruktioner om långcykling varje dag så han inte helt går under jorden för utebliven träning =)

Jo, åsså bad jag honom att fortsätta måla köket nu när det bara bli han hemma, men som han lät (citat: Det är inte jag som ville ha målat. Slut citat) så får vi väl se hur det gick med det. Om han gör oss båda en tjänst så har han målat (jag slipper bli sur över att han inte målat, och han slipper få hem en tjurig sambo), men som sagt... jag återkommer...

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0