Galet

 
 Jag, Malin och Ann hade bokat Loboohallen mellan 22-23 ikväll så jag kom hem för en stund sedan bara. Kommer vara helt död imorgon, men det är sånt man får ta. Vi ska ju till Piteå och tävla i helgen och man kan säga att vi ligger liiite efter i träningen. Nåja, det får gå som det går, taggad är jag iaf :) och det gick super bra ikväll! Malin fixade en bra bana med både fart och flyt :)

Kommentarer
Postat av: Cecilia

Nu blev jag nervös, vi har ingen inomhushall i Kalix så vi har inte tränat ordentligt sen sista tävlingen i september, haha :) äh det får gå som det går :) vi lär ju synas :)

Svar: åh ska du också tävla, vad kul =) klass 1 va? eller har du klassar upp? =)
Moa Bergström

2014-11-11 @ 09:18:46
Postat av: Cecilia

Haha vi är långt ifrån klass 2 :) vi kommer typ tävla ettan för alltid känns de som! Nu i helgen har jag inga förhoppningar alls på bra resultat eftersom vi knappt tränat något utan vi ska bara ha kul och debutera inonhusagility :)

Svar: haha jag har absolut inga förväntningar inför helgens tävlingar jag heller... har tränat agility typ en gång senaste månaden, såå... vi kör bara! Flip har då aldrig vistats i ridhus heller, så vi ska väl bara försöka ta oss runt banan. vore skitkul med ett nollat lopp, men det kan vi nog glömma ;)
Moa Bergström

2014-11-13 @ 00:10:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0