Moa och Grims Day of fun

Idag har jag och Grim haft egentid heeela dagen!  Det började vid 9 i morse då vi släppte av Luna hos mormor (där hon för övrigt spenderar natten också,  så hon var inte så avundsjuk) och sedan bar det av mot Piteå havsbad. 
Grim som i vanliga fall knappt kan hålla ögonen öppna tills man ens backat ut bilen höll sej tappert vaken hela vägen, och frågade bara sisådär sjuhundraelva gånger om vi var framme snart. Jag frågade honom flera gånger om han ville titta på netflix på telefonen, men han "ville inte missa badhuset", haha ❤ 

Herregud vad vi åkt rutschkana idag, han fick liksom aldrig nog! Efter 3 timmar (någonstans när i mitten praktiskt taget tvingade jag i honom en varmkorv också) så tyckte den tråkiga mamman att det var nog och mutade det stackars barnet med godis för att få honom därifrån. Det är väl ett ganska gott betyg? Och en bra ledande manöver från mamman? 

Han fick i alla fall sitt lördags godis, och när vi kom hem byggde vi lego och kollade på Lego batman. Skulle tippa att han haft en ganska bra dag han också :) 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0