Ont i neeesan!


Lilla tjejen hade vist gått omkull i hagen igår och var lite stel, så jag longerade henne bara idag med. Det passade mej ypperligt (inte att hon har gått omkull altså..), för jag är så jäkligt förkyld nu att jag blir helt slut av ingenting. Jag hade förmodligen kanske orkat skritta till sjön och tillbaka.
Det är lite bekvämt att bara stå i mitten och bestämma hur fort kusen ska springa=) Hon var då inte stel idag i alla fall, hon rörde sej utmärkt! Sikken tur!


    



Beskåda min vackra super-turbo-bil. Senaste modet i London




Jag var ju då altså hos min bäste stora syster Ida igår och hjälpte sätta ihop IKEA möbler. Vi höll på hur länge som helst  med en j*vla byra, och hur vi än försökte så gick det bara inte att få dörrarna raka! Det var alltid för mycket glep någonstans! Vi provade ALLT! Jag lovar. Johnny kom tom och försökte hjälpa, men inte går det bättre för att en karl hjälper till -nej!
Vi kom i alla fall överrens om att det var hyllan det var fel på, för inte kunde det vara våra färska kunskaper som inte räckte till! Nej, vi lade det på hyllan ett tag (hohoo) och körde efter Pizza.


Jag och Timmy kollade på det där programmet "Wipeout" igår. Dom såg himla lustiga ut, och vi skrattade så mycket att det nästan kom cola ur näsan på mej! Det får vi inte missa nästa gång! -Komma ihåg lapp-


Grattis på Födelsedagen i efterskott förresten, Ludde!






Kommentarer
Postat av: Malin

vilken vacker pålle...:)

2009-03-09 @ 20:22:33
URL: http://amhd.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0