Hejsan hoppsan vad tiden går

Hux-Flux så var det söndag! Jag hade tänkt skriva igår efter tävlingen, men då blev det en snabb-shopping på stan, middag i form av laxpaj och sedan fanns det helt enkelt ingen tid kvar.
Ugnen började brinna när pajen varit inne bara halvtid, och när vi försökte släcka elden så tog gardinerna eld samtidigt som brandvarnarna vi nyss satt upp började tjuta som besatt...
Nej, jag skojar bara, jag blev bara lat. Vi har inte ens sat upp några brandvarnare än, laxpajen blev bara lite bränd, men inte på grund av någon brand och några gardiner i köket finns det inte ett spår av varken före eller efter middagen.

I alla fall... Maskeradhoppningen igår gick galant! Alita hoppade som den riktiga storhästen hon är och vi fick helt underbara språng på vartenda hinder. Om vi inte petat ner bakbommen på 5:e hindret så hade vi absolut varit med och slagits om 1:a platsen! (vill jag gärna tro i alla fall)
Lina och Sarkof fick också ett pet i grundomgången, och eftersom det endast var en som var var felfri så snodde hon 2:a platsen mitt framför näsan på oss andra "4-felare". Med andra ord så måste hon ha satt eld under fötterna på lille Sarkof, för varken jag eller dom andra jag hann se red i någon mesig arbestagalopp =)


Sarkof med sin fina 2:a plats rosett!

Ett stort grattis till dej Lina. Och Sarkof förstås! Nästa gång klåååår jag dej =)
______________________________________________________


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0