Rolig överaskning

Vad ska detta bli, måntro?
.
.
Helt riktigt! Nu har vi åter översta facket i kylen full med olika pureér i smakerna som hallon/äpple, mango och morot. Någon som vill smaka? Ida kan nämligen varmt rekommendera det till vem som helst!
.
.
När vi mixade frukterna den här gången var det inte för att inte locket satt rätt det läckte, utan för att våran älskade mixer av någon outgrundlig anledning fått en spricka längst med hela sidan. Det fixade vi dock barnsligt lätt med lite SELGA-tejp.
Så gott som ny, eller hur?
.
.
.
Ida kom förbi en sväng även idag, och Luna envisades om att få prova hennes mössa. "Okej", sa vi. "Men endast den här gången"
.
.
.
Förutom att ha varit köks-mor har jag även varit en sväng till stallet i hopp om att få "ta tag" i manarna på hästarna jag ska tävla på lördag, men dom gick lektion och jag orkade inte vänta. Dom får helt enkelt ha knoppar stora som pizza-tallrikar. I värsta fall får jag panik-rycka dom på lördag morgon.
På tal om tävlingen så såg jag att jag vist ska tävla 2 st olika klasser. En L:B1 och en L:C2... Jag som trodde jag hade skrivit upp båda på L:B1:an eftersom det är det enda programmet jag kan, men där överaskade jag allt mej själv! Innerst inne måste jag ha tyckt att jag borde lära mej ett till dressyr program, och det är det jag har försökt göra nu den senaste timmen...
L:C2:an känns helt ologisk! Ingen hälsning på domaren, och momenten kommer i en sån konstig ordning att allt bara blir pannkaka i mitt huvud.
Jag kan nu stolt säga att jag kan alla momenten i båda programmet, men vilket som hör till vad är en annan femma... -suck- jag är nöjd om jag klarar undan att bli utesluten.
.
Bilden hämtad HÄRifrån

Kommentarer
Postat av: Sandra

Vad fin den blev mixern ;) Mmm pannkaka lät gott där ovanför, fast hemmagjord som du säger!

2010-10-15 @ 14:04:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0