Aha!-upplevelse

Idag beslöt jag mej för att testa hackamore på lilla Teo. Jag ställde in mej på en lugn tur i skogen då jag inte visste hur han skulle fungera bettlös med tanke på hur stark han kan bli med bett, men OJ(!) vad han överaskade mej!
Han gick grymt bra, och jag vågar nog säga att han aldrig varit så lyhörd som han var idag! Okej, stundvis blev han aningen tung i handen, men absolut inte stark.
Formen var och förblev lite låg också, men känslan vi fick idag var underbar, och jag kommer absolut att använda mej av hackamoret igen!
Vi var väldigt belåtna båda två när vi kom tillbaka efter dryga 45 minuter i skogen. Jag sätter igång med det vanliga "efter-arbetet", såsom mockning, fylla vatten, blanda mat, ryktning osv, och när jag är i full färd med att smörja in mungiporna (på hästen då) så upptäcker jag blod på mitt finger!
"Shit, blöder han!?", jag stoppar in fingret igen, och vist kommer det blod på det!
.
Jag hann varva upp lillhjärtat tillräckligt mycket innan jag upptäckte att blodet kom från mej, inte Tiesto. Hah! På något vänster hade jag lyckats skära upp en ganska djupt, ca 1cm långt jack längst ut på pekfingret. På vad har jag ingen aning, men vilken tur!!
Vilket mysterium det hade blivit om det visade sej annorlunda.

Kommentarer
Postat av: OLIVIAWESTERN

SV: Ja, visst är han snygg! ;)

Håller du också på med western?

2011-01-17 @ 18:12:11
URL: http://oliviawestern.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0