Ridning gånger två

Puh! Har just kommit hem från stallet efter dagens två ridpass.

På den gamla goda tiden då jag cyklade ut morgontidningar 2,5-3 timmar 6 dagar i veckan och sedan red upp till tre hästar om dagen skulle detta inta vara någon som helst match, men nu kommer jag förmodligen att få uppleva träningsvärken från Hell i morgon.
Men det är skönt. Då vet man att man har jobbat!
Båda hästarna fick sej i alla fall en travrunda i skogen följt av galopp-arbete på banan, och båda hästarna skötte sej Utomordentligt bra!
Teo fick jobba i en ganska djup form och vi varvade mellan att korta galoppen något galopp-språng för att sedan komma tillbaka i en arbetsgalopp. Eftersom hans kondition inte är på topp än -heehe- så nöjde vi oss så, och det verkade bli alldeles lagom för tillfället. =)
Milka fick sej ett galopp-pass hon med, men med mera avbrott och igångsättningar. (galopp-skritt-galopp-halt osv) Hon kändes lite "kantig" i början, men rundade till sej relativt fort =) Annars gjorde jag samma sak som med Teo.
OVAN: Teo skrittar i skogen.
NEDAN: Milka skrittar i skogen. Hon pendlar så mycket med huvudet och "flaxar" så mycket med öronen att detta blev reslultatet. =)
Milka efter avslutat ridpass. VI tävlade om vem som var tröttast. Jag vann.

Kommentarer
Postat av: Mona von Snabel

oj guu va hemskt :( å för så liten grejj.. ja alltså man ska va jäkla noga ve hagar och sånt, de gå fort! nä de klart, så ä ju vissa hästa.. Candy skull aldrig i livet ha klarat av å stå efter en operation för hon blev knäpp så fort hon fick i sig smärtstillande å bara skull stå still. kund bli en rad av bockningar och sparkar, de såret hadd inte hålle läng..



okej, ja men de ä ju nog roligt de! Å något billigare även :) men gu va roligt!! önsk ja hitte nån bra häst å hjälp till me men de ä svårt de där!

2011-01-28 @ 08:59:36
URL: http://gammquinn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0